Fokplanning voor op zijn vroegst begin 2023

Indien er verder geen gekke dingen gaan gebeuren in deze wereld hebben wij toch wel weer een aantal nestjes in onze planning staan. Het gaat dan om zowel (dark) sable,  blue merle/tricolour combinaties. Wij hanteren zolang er niks gedekt is geen wachtlijsten meer dus zolang er geen geboorte aankondiging op de website staat hoeft u nog niet te bellen of mailen voor een pup!!

Voor bekende mensen of vrienden van ons is dat uiteraard niet van toepassing want die gaan gewoon voor bij ons. Zo nu en dan zoeken wij families die op fokkers voorwaarden een hond van ons in huis zouden willen hebben. Het is dan de bedoeling dat deze zo nu en dan op de shows zullen gaan verschijnen en er in de toekomst mee gefokt kan gaan worden. Voorkeur gaat uit naar mensen die graag een reu zouden willen hebben. Bent u 1 van die mensen die daar interesse voor zou hebben dan komen we graag met u in contact. Gelieve ons dan eerst een mail te sturen voor meer info!!

puppies may 2121

Onze Majohof next Generation Try it Out (Layla) & Rumour Has it of the Lovely Bears (Liam). Eigenaren van Liam kennel Lovely Bears

Pups zijn geboren 17-05-2021. 2 teefjes en 4 reuen/ 2 females and 4 boys

                                                                                   Layla & Liam

                                                                                      Layla & Liam