Wij zijn Henk van der Wal en Jolanda van Dijk van der Wal en wonen in het dorpje Lippenhuizen in Friesland. Op 07-01-2007 is het eerste nestje geboren op naam van de Milton Falls kennel. En we zijn inmiddels een paar generaties verder. Momenteel wonen er 5 collies in ons huis. Meer info over al onze collies kunt U vinden op hun eigen pagina`s.

Wij fokken volgens de regels van de door de Raad van Beheer erkende rasvereniging Nederlandse Collieclub en SHV de Collieclub. Al onze honden worden op gezondheid gecontroleerd en ook het karakter staat bij ons voorop. Als wij een nestje fokken doen we dat uit weloverwogen combinaties. 

 

We fokken uit liefde voor dit mooie ras en we proberen daar waar nodig te verbeteren om ons prachtige ras in stand te houden. Wij fokken uitsluitend met collies uit de Engels standaard en zullen dit ook altijd zo houden!!!!. En dat geld ook voor onze reuen!!! 

Zo nu en dan zijn we ook te vinden op shows maar in de eerste plaats zijn onze collies gewoon onze trouwe viervoeters in huis. Mocht U nog vragen hebben dan kunt U ons mailen of bellen. Onze gegevens staan wel op de contact-pagina. Bezoekers zijn altijd welkom maar wel even van te voren een afspraak maken.