In Memoriam

Op deze pagina staan de honden die inmiddels overleden zijn, maar ze zullen altijd in onze herinnering en in ons hart blijven bestaan./ On this page you will find the dogs who are no longer with us, but they will be in our heart for ever.

Rydeen Against the Wind "Milo".  geboren 07-02-2008 overleden 18-03-2022

Wat kan ik anders zeggen dan dat dit een enorm verlies is. Milo was voor ons van onschatbare waarde. Van het begin af aan was hij favoriet. Met zijn Gouden karakter en enorme charmes tegenover iedereen. Hij vond een ieder die hier binnenkwam aardig en ging dan zijn best doen om te laten zien hoe leuk hij wel niet was. Hij heeft prachtige nesten gegeven waarvan dochter Tiny nu nog bij ons woont. Tot op het laatst was hij gezond maar zijn achterhand kon het niet meer aan. Wij wilden hem niet laten aftakelen tot hij helemaal niks meer kon en hebben hem met enorm veel pijn moeten laten gaan op 18 maart 2022. Hij had er zelf ook vrede mee en is rustig ingeslapen. Vergeten zullen wij jou nooit lieve vriend!  Untill we meet again..


Milton Falls the Banjoman (Dan). zoon van Ziva en Cacaou. (Ch. Rydeen Dancing in the Dark). geboren 16-10-2012 overleden op 04-10-2019 gestorven vlak voor zijn 7de verjaardag. Dierendag zal voor ons nooit meer het zelfde zijn nu het noodlot zo hard heeft toegeslagen op deze dag. Zo jong nog, het is niet te bevatten dat dit heeft kunnen gebeuren. Ook voor jouw baasje Ed is het verdriet er enorm ingehakt. We missen je allemaal en hadden nog zulke leuke dingen met jou willen beleven. Maar het mocht niet zo zijn. R.i.p. Lieve Danneman en we vergeten ook jou nooit. Je blijft in ons hart voor altijd. en uiteraard ook voor jou Ed heel veel sterkte.

14-04-2013 ! VP and Best Baby Kcm 2013

09-05-2015 Genk 1 exellent  rec cac

Paige geboren  03-11-2003  overleden 26-01-2018

Lieve Paige.  Sinds we Joey hadden waren we verliefd op dit ras geworden. We besloten voor een echte collie te gaan en dat ben jij geworden. Je werd de stammoeder van onze sable lijn, en er lopen inmiddels aardig wat nazaten rond waar jij de moeder/oma /over grootmoeder van bent. waaronder onze Tiny waar jij altijd een niet al te beste band mee had. Maar toch heeft jouw achterkleinkind bij jou gewaakt toen je ingeslapen was en nog een nacht in de huiskamer bent gebleven. Heel bijzonder vinden wij dat. Samen hebben we veel meegemaakt, in al die jaren.  Wat is het vreselijk moeilijk om jou te moeten missen na 14 trouwe jaren. Vergeten zullen wij jou nooit. Vaarwel en rust zacht lief meisje. 

  

Shana geboren      05-10-2003 overleden  24-01-2017

One Vision`s Lovely of the Unicorn 

Stammoeder van onze kennel. Ze was 13 en was op. Rust zacht lieve Tante Shaan. Miep en Harry bedankt voor haar verzorging de laatste jaren van haar leven. Ze leeft voort in haar kinderen en (achter)kleinkinderen.

                                                              Skay 27-05-2008 - 11-06-2009

Lord of Dreams vd Slobberhoeve (Skay) veel te jong, veel te kort... Lord of  Dreams vd Slobberhoeve (Skay) much to young, much to short....


 Nina 15-01-1999 - 21-10-2010

Nina, ze heeft de laatste mooiste jaren van haar leven nog doorgebracht bij mijn ouders. /Nina, the beautifull last years she lived with mij parents.


Joey 01-08-1996 - 12-06-2008

Joey onze eerste collie zonder stamboom waar het allemaal mee begonnen is. Joey our first collie without a pedigree, this is where it all started with.

                 Overleden hondjes van andere mensen gefokt door ons/ dogs bred by us lived by other people

                                           16-10-2012 - 05-04-2013

  Milton Falls Sweet Silver (Joya) owners Fam de Hond.

Geen woorden zijn ervoor te vinden  waarom Joya maar zo kort van haar leventje genieten mocht. /No words can be found, why she could only enjoy so short from her life.


    16-10-2012 - 13-08-2014

Milton Falls The Old Calahan (Floyd) Ook Floyd moest veel te vroeg gaan... also Floyd had to go much to soon...

                                                                       Eigenaren/owners Fam Schipper.


05-06-2009-16-06-2017

Milton falls Vision of Power (Brithney)  Zusje van onze Ziva. Helaas ziek geworden na een baarmoeder-ontsteking en daardoor nierproblemen kreeg, Na 3 jaar ging het niet meer en was er geen andere mogelijkheid dan haar te laten gaan. Eigenaar: Bernadet Mak-Kievit


07-01-2007-29-11-2017

Milton Falls Born to be Wild (Gaya). Eigenaar: Fam Nijsten

Gaya kreeg problemen, eerst een zware darminfectie waar hij moeilijk van opknapte. Ook had hij artrose en een hernia. Toen hij niet meer op kon staan was het tijd om hem te laten gaan. 

Vaarwel Milton Falls Keep the Faith (Yoshi). 

Onlangs  het bericht ontvangen dat  Yoshi overleden is. Milton Falls Keep the Faith. Zoon van Shana en Quando. Hij was op en kon niet meer dus hebben zijn baasjes hem met pijn in hun hart moeten laten gaan. Hij was geboren 07-01-2007 overleden 21-07-2018. Wij wensen de Fam Kingma heel veel sterkte met het grote verlies van hun lieverd. R.i.p. Yoshi


Vaarwel lieve Murphy Milton Falls Wild Rover. Zoon van Paige en Mike. Hij is geboren op 19-06-2007 en overleden 13-02-2019.

Murphy had al enige tijd last van artrose en nu konden zijn pootjes hem niet meer dragen en hebben zijn baasjes de Familie Kingma hem met pijn in hun hart moeten laten gaan. Nu ben je weer bij Yoshi en kunnen jullie samen weer plezier beleven in de hondenhemel. Wij wensen zijn baasjes heel veel sterkte toe met dit enorme verlies..

Milton Falls Heavenly Vision (Tony). geboren op 05-06-2009 overleden door een noodlottig ongeval door de schrik van vuurwerk op 28-12-2018. Vreselijk verdrietig op zo'n jonge leeftijd  voor de baasjes Fam Hatzmann. Tony was de broer van onze Ziva en een zoon van Shana en Chico. R.i.p. mooie lieve Tony

Milton Falls Listen to Your Heart (Sjaddai) Zoon van Shana en Quando.Geboren 07-01-2007 overleden op 12 jarige leeftijd op 06-06-2019. Wij wensen Fam Witsiers veel sterkte met het verlies van hun grote vriend Sjaddai.

Milton Falls When the lady Smiles (Sofie) geboren 11-05-2014 overleden 25-07-2019

Wat een prachtig nestje was het waar jij uit geboren bent. 4 zusjes en allemaal zo mooi zo lief en zo uniek. prachtige karaktertjes. Wat hadden wij je graag zelf gehouden destijds maar wij vonden dat wij daar te klein behuisd voor waren toen in Heeg daar zo in onze roedel. Dus besloten jou in vertrouwen mee te geven met een persoon waarvan wij dachten dat het goed zou zijn. Wat hebben wij een enorme vergissing begaan. Alles wat we niet voor ogen hadden met jou is toch gebeurd. Je kwam in een situatie terecht waarin je niet gelukkig zijn kon. opgesloten in een kleine ruimte met steeds meer soortgenoten. Daar werd jij niet gelukkig van en dat heb je laten merken. maar de signalen waren blijkbaar niet duidelijk genoeg. Er werd verteld dat jouw karakter niet goed was. Ze hebben je zomaar laten gaan zonder jou een eerlijke kans te hebben gegeven. wat waren wij enorm kapot van dit nieuws. Ook omdat ons nooit iets verteld is en we over jouw dood op facebook hebben moeten lezen. Zo vreselijk onrechtvaardig. Als we het geweten hadden waren wij je persoonlijk komen halen en hadden we ervoor gezorgd dat jij ergens anders gelukkig zou worden. Maar helaas het mocht niet zo zijn. Het is niet eerlijk!! Ooit zien we elkaar weer. R.I.P. lieverd jij blijft voor altijd in ons hart.

Gelukkig hoeven wij niet te leven met het feit dat jij op deze oneerlijke manier het leven hebt verloren!!

 

Milton Falls Go Your Own Way (Unique). Dochter van Shana en Quando. Geboren 07-01-2007 overleden 27-07-2019. Ondanks haar slechte heupen mocht zo toch nog zonder daar veel last van te hebben gewoon 12 jaar oud worden. En heeft zij na diverse baasjes te hebben gehad de juiste plek gevonden bij Bernadet Collase. Ze word heel erg gemist en ook hier wensen we het vrouwtje heel veel sterkte met het verlies.

Milton Falls Blind Date (Gwenno). Zoon van Paige en Mike. Geboren 19-06-2007 overleden 18-09-2019. Gwenno had erg veel last van artrose en op een gegeven moment kon het gewoon niet meer en hebben zijn baasjes hem moeten laten gaan. Veel sterke ook voor Danny en Ann met het verlies van hun dierbare viervoeter.

 

Jullie zullen nooit vergeten worden lieve vrienden, en zullen voor altijd voortleven in onze harten.

You will never be forgotten dear friends, and you will live For ever in our hearts...